Grastidownloadlagu.com ♪♫
Grastidownloadlagu.com
Cari dan unduh musik secara gratis

Lagu: Tresno Waranggono ( Ria Mustika & Brodin )

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Tresno Waranggono ( Ria Mustika & Brodin ) Gratis

  • Nama: Tresno Waranggono ( Ria Mustika & Brodin )
  • Pengunggah: KakaMui
  • Lamanya: 5:45
  • Melihat: 828,167
  • Kualitas: MP3 128bps

Mainkan Lagu Tresno Waranggono ( Ria Mustika & Brodin ) di Grastidownloadlagu.com gratis. Mainkan Lagu Tresno Waranggono ( Ria Mustika & Brodin ) di Grastidownloadlagu.com - Lagu Terbaru 2019 - lagu favorit dari tahun. Penulis dukungan dan seniman dengan berbagi lagu ini. Mainkan Lagu Tresno Waranggono ( Ria Mustika & Brodin ) mp3 gratis

Lirik lagu

Tresno Waranggono ( Ria Mustika & Brodin )
Nelongso roso rasane nangis jroning atiku,
Yen kelingan esem gemuyumu..
Laras sworo gending tresno gawe kangene atiku,
Tansah eling aku ro sliramu..

Pr:
Duh kangmas sak tenane aku ngerti atimu,
Neng wis pestine aku du jodomu..
Pancen roso kari roso, kudu lilo nggonmu nerimo
Lilakno aku nyanding priyo liyo..

Lk:
Ra keroso wis sewindu nggonku ora ketemu,
Kegugah atiku krungu suaramu..
Aku mung biso ndedungo waranggono sing tak tresno,
Mugo biso urip tentrem mulyo..

Pr:
Tak tulis lakon tresnamu ing gending katresnanku,
Tak tembangne saben kangen sliramu..
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris,
Tak lakoni kanti ikhlas ati..

Lk:
Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang-awang,
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang..
Tumetes eluhku deres mili ono pipi,
Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni..

Pr:
Wis lilakno aku kangmas,
Wis cukup lalekno..
Lelakon tresno iki bakal dadi crito,
Tresno waranggono..

reff:
Lk:
Ra keroso wis sewindu nggonku ora ketemu,
Kegugah atiku krungu suaramu..
Aku mung biso ndedungo waranggono sing tak tresno,
Mugo biso urip tentrem mulyo..

Pr:
Tak tulis lakon tresnamu ing gending katresnanku,
Tak tembangne saben kangen sliramu..
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris,
Tak lakoni kanti ikhlas ati..

Lk:
Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang-awang,
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang..
Tumetes eluhku deres mili ono pipi,
Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni..

Pr:
Wis lilakno aku kangmas,
Wis cukup lalekno..
Lelakon tresno iki bakal dadi crito,
Tresno waranggono..

Lihat juga

Lagu terkait

Nisa sabyan - Ya maulana

586,309 - 06:25:57

PAPINKA Full Album Koleksi Terbaik Bikin Baper

9,314 - 22:20:11

On My Way by Alan Walker(pubg version)

129,350 - 03:26

Old Town Road (I Got The Horses In The Back) [Prod. YoungKio]

37,496,306 - 01:54

KEHILANGAN -Firman

458,535 - 04:58

Aku Ada Karena Kau Ada Radja

647,946 - 05:00

Aiman Tino - Ku Hanya Sayang Padamu

613,865 - 03:06

Ayah Ebit G Ade( Cover )

118,706 - 05:37

Boomerang - Lestari Alamku (Cover Gombloh)

134,202 - 06:33

Wali - Takkan Pisah (Official Music Video NAGASWARA) #17walitakkanpisah - YouTube

204,881 - 05:21

Putri DA 3 - Doa Ku

223,020 - 05:03

#Foto Kenangan Di Hp Ku - Rangga (LiriK) -Rangga Aditiya# Punya-Gua * RahmadHamdani :)

160,711 - 03:45

KEHILANGAN [email protected]

90,407 - 04:58

Jendela Kelas Satu

43,057 - 03:41

GuyonWaton - Ora Masalah (New Single)

121,468 - 04:23

Ilukki ma paboahon

104,567 - 05:00

Berikan Pijar Matahari

57,329 - 04:07

SouQy - CINTA DALAM DOA VERSI KENTRUNG

152,420 - 04:13

Scotty McCreery - Five More Minutes. Jon Pardi - She Ain't It. Bebe Rexha - Meant to Be (Feat. Florida Georgia Line). Chris Lane - Take Back Home Girl

416,276 - 14:08

GILAAA PECAAAHH!! JUNGLE DUTCH BASS TRONTON MANTAP JIWA

26,106 - 25:03