Grastidownloadlagu.com ♪♫
Grastidownloadlagu.com
Cari dan unduh musik secara gratis

Lagu: Nella Kharisma - Separo Nyowo - [Official Video]

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Nella Kharisma - Separo Nyowo - [Official Video] Gratis

  • Nama: Nella Kharisma - Separo Nyowo - [Official Video]
  • Pengunggah: Aang Wie
  • Lamanya: 4:23
  • Melihat: 251,912
  • Kualitas: MP3 128bps

Download Lagu Lagu Nella Kharisma - Separo Nyowo - [Official Video] mp3 gratis. Semoga Anda musik bahagia. Download Lagu Lagu Nella Kharisma - Separo Nyowo - [Official Video] 2019 terbaru gratis. Download Lagu Lagu Nella Kharisma - Separo Nyowo - [Official Video] ditemukan di website Grastidownloadlagu.com - Download Lagu - Indonesia terbaru

Lirik lagu

Nella Kharisma - Separo Nyowo - [Official Video]
tresnoku soyo rembunyung yen kelingan esemmu
kangenku ngelayung marang sliramu
tak titip tembang rindu lewat sumilir angin dalu
mergo adoh panggonmu aku mung biso nyawang fotomu

abot sing tak songgo iku ora sepiro
dibanding kangenku sing ning njero dodo
bingung keserang rindu urip keroso sintru
yen sampek durung keturut nyanding sliramu

mendem pingin ketemu masiyo mung sworomu
nadyan sak kecap iso gawe merem atiku
aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
sampek tumekane pati marang sliramu

separuh nyowo iki bebasane amung kanggo sliramu
tak jaluk ning setyomu, ojo pupus selawase tresnamu
iki kabeh wujud tresnaku, separuh nyowoku mung kanggo sliramu

tresnoku soyo rembunyung yen kelingan esemmu
kangenku ngelayung marang sliramu
tak titip tembang rindu lewat sumilir angin dalu
mergo adoh panggonmu aku mung biso nyawang fotomu

abot sing tak songgo iku ora sepiro
dibanding kangenku sing ning njero dodo
bingung keserang rindu urip keroso sintru
yen sampek durung keturut nyanding sliramu

mendem pingin ketemu masiyo mung sworomu
nadyan sak kecap iso gawe merem atiku
aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
sampek tumekane pati marang sliramu

separuh nyowo iki bebasane amung kanggo sliramu
tak jaluk ning setyomu, ojo pupus selawase tresnamu
iki kabeh wujud tresnaku, separuh nyowoku mung kanggo sliramu

Lihat juga

Cari: download lagu separo nyowo versi indonesia, tak titip tembang rindu lieat angin sumilir, download lagu mung biso nyawang fotomu, nella wujud kangenku

Lagu terkait

Nisa sabyan - Ya maulana

586,309 - 06:25:57

PAPINKA Full Album Koleksi Terbaik Bikin Baper

9,314 - 22:20:11

On My Way by Alan Walker(pubg version)

129,350 - 03:26

Old Town Road (I Got The Horses In The Back) [Prod. YoungKio]

37,496,306 - 01:54

KEHILANGAN -Firman

458,535 - 04:58

Aku Ada Karena Kau Ada Radja

647,946 - 05:00

Aiman Tino - Ku Hanya Sayang Padamu

613,865 - 03:06

Ayah Ebit G Ade( Cover )

118,706 - 05:37

Boomerang - Lestari Alamku (Cover Gombloh)

134,202 - 06:33

Wali - Takkan Pisah (Official Music Video NAGASWARA) #17walitakkanpisah - YouTube

204,881 - 05:21

Putri DA 3 - Doa Ku

223,020 - 05:03

#Foto Kenangan Di Hp Ku - Rangga (LiriK) -Rangga Aditiya# Punya-Gua * RahmadHamdani :)

160,711 - 03:45

KEHILANGAN [email protected]

90,407 - 04:58

Jendela Kelas Satu

43,057 - 03:41

GuyonWaton - Ora Masalah (New Single)

121,468 - 04:23

Ilukki ma paboahon

104,567 - 05:00

Berikan Pijar Matahari

57,329 - 04:07

SouQy - CINTA DALAM DOA VERSI KENTRUNG

152,420 - 04:13

Scotty McCreery - Five More Minutes. Jon Pardi - She Ain't It. Bebe Rexha - Meant to Be (Feat. Florida Georgia Line). Chris Lane - Take Back Home Girl

416,276 - 14:08

GILAAA PECAAAHH!! JUNGLE DUTCH BASS TRONTON MANTAP JIWA

26,106 - 25:03