Grastidownloadlagu.com ♪♫
Grastidownloadlagu.com
Cari dan unduh musik secara gratis

Lagu: lilin herlina cidro

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu lilin herlina cidro Gratis

  • Nama: lilin herlina cidro
  • Pengunggah: Dangdut Terbaru Indonesia
  • Lamanya: 4:19
  • Melihat: 421,752
  • Kualitas: MP3 128bps

Download Lagu Mp3 Terbaru lilin herlina cidro 2019 terbaru gratis. Download Lagu Mp3 Terbaru lilin herlina cidro ditemukan di website Grastidownloadlagu.com - Download Lagu Terbaru - Indonesia terbaru. Download Lagu Mp3 Terbaru lilin herlina cidro mp3 gratis. Bagi lagu ini ke teman

Lirik lagu

lilin herlina cidro
Durung nganti garing catu sing ning atiku
Tego – tegone sliramu nambahi loro bathinku

Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro

Panas – panase serngenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging isih panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki

Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku leloro – loro
Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo
Senajan loro neng jero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu

Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro

Panas – panase serngenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging isih panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki

Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku keloro – loro
Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo
Senajan loro neng jero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu

Lihat juga

Lagu terkait

Nisa sabyan - Ya maulana

586,309 - 06:25:57

PAPINKA Full Album Koleksi Terbaik Bikin Baper

9,314 - 22:20:11

On My Way by Alan Walker(pubg version)

129,350 - 03:26

Old Town Road (I Got The Horses In The Back) [Prod. YoungKio]

37,496,306 - 01:54

KEHILANGAN -Firman

458,535 - 04:58

Aku Ada Karena Kau Ada Radja

647,946 - 05:00

Aiman Tino - Ku Hanya Sayang Padamu

613,865 - 03:06

Ayah Ebit G Ade( Cover )

118,706 - 05:37

Boomerang - Lestari Alamku (Cover Gombloh)

134,202 - 06:33

Wali - Takkan Pisah (Official Music Video NAGASWARA) #17walitakkanpisah - YouTube

204,881 - 05:21

Putri DA 3 - Doa Ku

223,020 - 05:03

#Foto Kenangan Di Hp Ku - Rangga (LiriK) -Rangga Aditiya# Punya-Gua * RahmadHamdani :)

160,711 - 03:45

KEHILANGAN [email protected]

90,407 - 04:58

Jendela Kelas Satu

43,057 - 03:41

GuyonWaton - Ora Masalah (New Single)

121,468 - 04:23

Ilukki ma paboahon

104,567 - 05:00

Berikan Pijar Matahari

57,329 - 04:07

SouQy - CINTA DALAM DOA VERSI KENTRUNG

152,420 - 04:13

Scotty McCreery - Five More Minutes. Jon Pardi - She Ain't It. Bebe Rexha - Meant to Be (Feat. Florida Georgia Line). Chris Lane - Take Back Home Girl

416,276 - 14:08

GILAAA PECAAAHH!! JUNGLE DUTCH BASS TRONTON MANTAP JIWA

26,106 - 25:03