Grastidownloadlagu.com ♪♫
Grastidownloadlagu.com
Cari dan unduh musik secara gratis

Lagu: Intan Rahma - Wegah Kelangan

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Intan Rahma - Wegah Kelangan Gratis

  • Nama: Intan Rahma - Wegah Kelangan
  • Pengunggah: ade insan
  • Lamanya: 4:39
  • Melihat: 1,275,146
  • Kualitas: MP3 128bps

Free Download Musik Intan Rahma - Wegah Kelangan mp3 gratis. Free Download Musik Intan Rahma - Wegah Kelangan 2019 terbaru gratis. Free Download Musik Intan Rahma - Wegah Kelangan ditemukan di website Grastidownloadlagu.com - Musik - Indonesia terbaru. Semoga Anda musik bahagia

Lirik lagu

Intan Rahma - Wegah Kelangan
Rungokno Jerit Atiku Iki
Sing Bingung Noto Roso Ning Ati
Pengenku Koe Ngerti Sek Tak Pikir Saiki

Tulung Koe Aja Salah Tompo
Ojo Mbok Pikir Aku Ngeliyo
Kabeh Iki Kahanan
Ra Iso Neruske Katresnan

Jujur Aku Iseh Sayang Wegah Kelangan
Mergo Wes Tak Patri Ning Njero Ati
Nanging Arep Pie Meneh
Iki Wes Kahanan Kudu Pisahan

Njalukku Koe Ojo Nangis Mergo Lungaku
Mungkin Iki Wis Ginaris Dudu Penjalukku
Nglungani Sliramu Abot Rasane Pangapurane

Ora Ono Niat Nglarani Atimu
Rungokno Aku Senajane Aku Sing Kleru
Tak Akoni Pancen Gede Roso Tresnoku
Yo Mung Kanggo Awakmu
Cukup Pisan Iki Koe Loro Ati
Ora Tak Baleni Anggonku Nglarani

Jujur Aku Iseh Sayang Wegah Kelangan
Mergo Wes Tak Patri Ning Njero Ati
Nanging Arep Pie Meneh
Iki Wes Kahanan Kudu Pisahan

Njalukku Koe Ojo Nangis Mergo Lungaku
Mungkin Iki Wis Ginaris Dudu Penjalukku
Nglungani Sliramu Abot Rasane Pangapurane

Mung Kependem Roso Tresno
Bebarengan Ora Bakal Dadi Nyoto
Pengen Langgeng Yo Kui Karepmu
Nanging Wong Tuaku Ora Setuju

Jujur Aku Iseh Sayang Wegah Kelangan
Mergo Wes Tak Patri Ning Njero Ati
Nanging Arep Pie Meneh
Iki Wes Kahanan Kudu Pisahan

Njalukku Koe Ojo Nangis Mergo Lungaku
Mungkin Iki Wis Ginaris Dudu Penjalukku
Nglungani Sliramu Abot Rasane Pangapurane

Lihat juga

Cari: donlowd gudang lagu intan rahma lama

Lagu terkait

Nisa sabyan - Ya maulana

586,309 - 06:25:57

PAPINKA Full Album Koleksi Terbaik Bikin Baper

9,314 - 22:20:11

On My Way by Alan Walker(pubg version)

129,350 - 03:26

Old Town Road (I Got The Horses In The Back) [Prod. YoungKio]

37,496,306 - 01:54

KEHILANGAN -Firman

458,535 - 04:58

Aku Ada Karena Kau Ada Radja

647,946 - 05:00

Aiman Tino - Ku Hanya Sayang Padamu

613,865 - 03:06

Ayah Ebit G Ade( Cover )

118,706 - 05:37

Boomerang - Lestari Alamku (Cover Gombloh)

134,202 - 06:33

Wali - Takkan Pisah (Official Music Video NAGASWARA) #17walitakkanpisah - YouTube

204,881 - 05:21

Putri DA 3 - Doa Ku

223,020 - 05:03

#Foto Kenangan Di Hp Ku - Rangga (LiriK) -Rangga Aditiya# Punya-Gua * RahmadHamdani :)

160,711 - 03:45

KEHILANGAN [email protected]

90,407 - 04:58

Jendela Kelas Satu

43,057 - 03:41

GuyonWaton - Ora Masalah (New Single)

121,468 - 04:23

Ilukki ma paboahon

104,567 - 05:00

Berikan Pijar Matahari

57,329 - 04:07

SouQy - CINTA DALAM DOA VERSI KENTRUNG

152,420 - 04:13

Scotty McCreery - Five More Minutes. Jon Pardi - She Ain't It. Bebe Rexha - Meant to Be (Feat. Florida Georgia Line). Chris Lane - Take Back Home Girl

416,276 - 14:08

GILAAA PECAAAHH!! JUNGLE DUTCH BASS TRONTON MANTAP JIWA

26,106 - 25:03